Nieuws

Brasa Team Holland is the first Dutch BJJ Globetrotters Affiliated Academy

Because of the international nature of this post we will do this one in English. We are proud to announce that as of today, Brasa Team Holland is the first Dutch affiliated academy of BJJ Globetrotters! BJJ Globetrotters is a BJJ community under the guidance of.. well everyone who is affiliated, but is led by black belt and author of the book BJJ Globetrotters, Christian Graugart. BJJ GLOBETROTTERS IS A WORLD-WIDE COMMUNITY OF TRAVELERS AGAINST JIU JITSU POLITICS.

Lees verder...

Goud en tweemaal Zilver voor Brasa / Impact tijdens King of the Beach

Afgelopen weekend wat het weer tijd voor het King of the Beach toernooi. Helaas waren er ditmaal geen medailles voor Hans, Sebastian en Jesper, maar Dawid (Goud), Ali en Nicky (beide Zilver) mochten aan het eind van de dag het podium beklimmen! Gefeliciteerd!

Lees verder...

Foto’s en Graduatienieuws Brasa Team Holland

Zaterdag 10 januari was het weer tijd voor de halfjaarlijkse graduatietraining. Naast een aantal streepjes zijn er ook weer een aantal nieuwe blauwe banders bij, als ook twee nieuwe paarse banders! Cheng, Lukas, Erdinc en Glenn hebben de blauwe band ontvangen en Hans en Tomas hun paarse band! Allemaal gefeliciteerd! Daarnaast stond deze dag natuurlijk in het teken van de opening van de nieuwe lokatie. In samenwerking met Impact Sports Academy is er nu ook de mogelijkheid om o.a. ook Crossfit, Krav Maga en Olympisch Geweichtheffen te beoefenen. Foto's van de graduatietraining vind je terug...

Lees verder...

Nieuwe lokatie Brasa Team Holland – Open Dag op 10 januari 2015

Nieuwe lokatie Brasa Team Holland – Open Dag op 10 januari 2015

Binnenkort zal Brasa Team Holland haar nieuwe lokatie gaan betreden aan de Boomstraat te Tilburg! In deze nieuwe lokatie zal een mooie vaste mat van 180m2 komen te liggen zodat we allemaal ruimte genoeg hebben om te trainen! Samen met Impact Sports Academy zal op deze nieuwe lokatie naast BJJ, ook o.a. Crossfit en Krav Maga worden aangeboden. Op zaterdag 10 Januari zal de lokatie feestelijk worden geopend! Heb je altijd al eens willen weten wat Braziliaans Jiu Jitsu is maar heb je nooit de stap durven zetten? Dan is nu de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te komen nemen. Ook zal het aanbod...

Lees verder...

Vier wereldtitels en tweede plaats Brasa CTA op WK NO-GI

Vier wereldtitels en tweede plaats Brasa  CTA op WK NO-GI

Geweldig nieuws vanuit Californie waar Brasa CTA (Caio Terra Association) de tweede plaats heeft behaald op het WK No-GI! Daarnaast een viertal wereldtitels waarvan o.a. de zevende(!) wereldtitel no-gi voor Caio Terra!

Lees verder...

Zomerstop? Niet bij Brasa Team!

Veel scholen gaan de komende periode dicht vanwege de zomerperiode. Bij Brasa Team trainen we gewoon door! De maand juli gaan de lessen gewoon door, maar zullen het open mat trainingen zijn. Dat wil zeggen dat de lessen wat vrijer zijn en voornamelijk zullen bestaan uit sparren en vragen i.p.v. technieken.

Lees verder...

Graduatienieuws Brasa Team

Zaterdag 21 juni was de halfjaarlijkse graduatietraining van Brasa Team. Tijdens de graduatie heeft Peter zijn bruine band behaald en mogen Wouter en Jolien zichzelf voortaan blauwe band noemen! Gefeliciteerd!

Lees verder...

Brasa / Caio Terra pakt 3e plaats op EK

Tijdens het EK BJJ in Lissabon is het gelegenheidsteam Brasa / Caio Terra naar huis gegaan met een derde plek! Helaas was er dit jaar geen medaille voor Veronique.

Lees verder...

Veronique Theunis Sportvrouw van het jaar Oisterwijk

Gisteren avond is Veronique Theunis in de sporthal De Leije verkozen tot Sportvrouw van het Jaar 2013 van de Gemeente Oisterwijk. Deze prestatie heeft ze voornamelijk te danken aan het behalen van haar Europese Titel Braziliaans Jiu Jitsu in Januari 2013!

Lees verder...

Twee nieuwe blauwe banders

Tijdens de halfjaarlijkse graduatie training zijn er twee mensen (bont en) blauw naar huis gegaan. Piet van Gisbergen en Sarai Pannekoek hebben zeer verdiend hun blauwe band in ontvangst mogen nemen.

Lees verder...